Kerszenblat Hersentraining:
Leerzaam en Inspirerend

We hebben het allemaal wel eens: je kunt ineens niet meer komen op de naam van die oude klasgenoot. Of in de supermarkt weet je niet meer wat je allemaal moest gaan kopen. En je sleutels ben je om de haverklap kwijt. Behoorlijk vervelend. Gelukkig is er iets te doen. Door je hersenen te trainen kun je nieuwe verbindingen leggen en je hersenen daarmee maximaliseren: ze nog beter laten werken. Zodat je niet alleen beter kunt onthouden, maar je je ook beter kunt concentreren en je informatie die je nodig hebt makkelijk kunt Ďopvissení uit je geheugen op het moment dat je dat wilt. Ons brein is namelijk flexibel.

Laura Kerszenblat verzorgt hersentrainingen (in groepsverband en individueel). Er zijn cursussen voor iedereen die geestelijk fit wil worden en blijven. En er zijn cursussen voor mantelzorgers, professionals en vrijwilligers. Zij kunnen na de cursus hun kennis gebruiken bij activiteiten met hun familieleden of cliŽnten.

Laura Kerszenblat (1969) is bewegingswetenschapper en gespecialiseerd in cognitieve stimulatie. Ze komt oorspronkelijk uit ArgentiniŽ en woont sinds 2001 in Nederland.

Beweeg je brein’ heeft van NUZO (Netwerk Utrecht Zorg Ouderen) de Stimuleringsprijs gekregen om deze methodiek toegankelijk te maken voor professionals en vrijwilligers die met oudere migranten werken.

 

Kerszenblat Events
Volg Ons Via blogger twitter linkedin
HOME dautch
Over onz
Hersentraining
overige
Onze Klaten
contact
agenda
Links

Laura

 

 

 

 

 
 
 
  © 2008-2016 Kerszenblat Hersentraining - Web designed door Angel Design